KINO: Tips και κόλπα για να κερδίσεις

ΚΙΝΟ ΑΡΘΡΑ kino , κίνο , κινο κερδη

Όπως και σε όλα τα τυχερά live παιχνίδια, έτσι και στο ΚΙΝΟ, ο κόσμος αναζητά μεθόδους για να αυξήσει τις πιθανότητες κέρδους. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι τα live παιχνίδια αυτά λέγονται τυχερά, γιατί ακριβώς βασίζονται στην τύχη! Ό,τι στρατηγική και να ακολουθήσουμε, δεν παύουν όλα να εξαρτώνται από τις ορέξεις της κληρωτίδας. Παρόλα αυτά, δεν είναι και σωστό να τα αφήνουμε όλα στην τύχη. Αντιθέτως, από τη μεριά μας πρέπει να μελετάμε και να ακολουθούμε κάποιες συμβουλές. Τα tips και τα συστήματα δεν θα μας εξασφαλίσουν ένα κερδοφόρο παιχνίδι. Από την άλλη όμως, θα μας δώσουν την ευκαιρία να παίξουμε υπό καλύτερες προϋποθέσεις. Συν τοις άλλοις, με κάποια συγκεκριμένα βήματα μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες για μεγάλη χασούρα. Ας δούμε λοιπόν, κάποια πράγματα για το ΚΙΝΟ. Είτε το επίγειο, είτε το Online.

Παίξε Νόμιμα | 21+ MGA
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πρώτο και πιο σημαντικό tip είναι να μην παίζετε λίγα νούμερα. Πολλοί παίκτες διαλέγουν απλώς δύο αριθμούς και ποντάρουν. Ή ακόμα και έναν! Αυτό, συνιστά βαισκό σφάλμα. Αρκεί να σκεφτούμε, ότι το παιχνίδι αποτελείται από 80 αριθμούς. Σε κάθε κλήρωση βγαίνουν 20 εξ αυτών. Συνεπώς, αν στοιχηματίζουμε απλώς σε 1-2 νούμερα, δεν έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας. Αντίθετα, προτείνεται να συμπεριλαμβάνουμε στο δελτίο μας αρκετά νούμερα. Από πέντε και πάνω. Αν για παράδειγμα, συμπεριλάβουμε στο στοίχημά μας οκτώ αριθμούς, έχουμε αυτομάτως αυξήσει τις πιθανότητες να πετύχουμε κάποια από τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Στα πολύ θετικά αυτής της μεθόδου, είναι ότι συχνά μπορούμε να έχουμε έστω και μικρά «ταμεία». Αυτά, είναι χρήσιμα, καθώς αξιοποιούνται για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Πάντα πρέπει να τηρούμε τα όρια στην «τράπεζά» μας και οι μικρές επιστροφές που μπορεί να προκύψουν βοηθούν σημαντικά σε αυτό.

Φυσικά, όσο πιο πολλά νούμερα πιάσουμε, τόσο πιο μεγάλο είναι και το κέρδος. Επομένως, στην περίπτωση που σταθούμε πολύ τυχεροί και πετύχουμε αρκετά από τα 7 π.χ. νούμερα που παίξαμε, θα απολαύσουμε και μεγαλύτερη ανταμοιβή. Πάντα, σε σχέση με την επιτυχία σε δελτία μας με λίγους αριθμούς.

Ένα άλλο λάθος που κάνει ακόμα μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, σχετίζεται με τις προηγούμενες κληρώσεις. Σε κάθε κλήρωση, κάθε αριθμός έχει τις ίδιες πιθανότητες να εμφανιστεί, όπως όλοι οι άλλοι. Δεν αποτελεί «επιταγή», ότι ένα νούμερο που κληρώνεται επί συνεχόμενες κληρώσεις, δεν θα κληρωθεί και στην επόμενη. Για το λόγο αυτό, είναι καλό να μη δίνετε σημασία στις κληρώσεις που προηγήθηκαν. Αντίθετα, φτιάξτε ένα πλάνο και ακολουθήστε το, χωρίς να επηρεάζεστε από τα αποτελέσματα των προηγούμενων παιχνιδιών.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλες στρατηγγικές που μπορείτε να εξετάσετε. Για παράδειγμα, πολλοί παίκτες χωρίζουν το κουπόνι σε δύο μέρη, είτε αριστερά – δεξιά, είτε πάνω – κάτω. Έτσι, προχωρούν επιλέγοντας κάποια νούμερα από το κάθε μέρος. Για άλλα συστήματα, όπως το Way Bet και το King Bet, μπορείτε να διαβάσετε και εδώ.

Και τώρα, επανερχόμαστε σε ένα γενικό κανόνα που πρέπει να εφαρμόζεται σε όλα τα τυχερά live παιχνίδια. Κάθε παίκτης, οφείλει να ορίζει ένα ποσό, από αυτά που του περισσεύουν, για να διασκεδάσει μέσω του ΚΙΝΟ. Δεν πρέπει ποτέ να ξεπερνάει αυτό το όριο. Αν το παιχνίδι δεν πήγε καλά και η τύχη δεν ήταν με το μέρος σας, είναι αναγκαίο να σταματήσετε. Η μείωση του ρίσκου είναι βασική προτεραιότητα και πρέπει να την έχετε στο μυαλό σας και στο ΚΙΝΟ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νόμιμα online Casino