ΚΙΝΟ Στρατηγική: Πως αυξάνω τις πιθανότητες κέρδους

ΚΙΝΟ ΑΡΘΡΑ kino , κίνο , κινο στρατηγικη

Το ΚΙΝΟ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τυχερά live παιχνίδια στον κόσμο. Στη χώρα μας μάλιστα, τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Άλλωστε, ένα η μεγαλύτερη πηγή εσόδων για την επιχείρηση. Η πλατιά μάζα του κοινού, παίζει εντελώς στην… τύχη. Δεν ασχολείται καθόλου με στρατηγικές και εύρεση τρόπων για αύξηση των πιθανοτήτων κέρδους. Αυτό όμως, είναι λάθος. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι το ΚΙΝΟ είναι τυχερό παιχνίδι. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για να την προκαλέσουμε λίγο περισσότερο. Εννοείται, πως δεν σημαίνει ότι αν ακολουθήσετε μια στρατηγική θα βγείτε σίγουρα κερδισμένος. Παρόλα αυτά, είναι καλό να ακολουθούμε κάποιες γραμμές.

Παίξε Νόμιμα | 21+ MGA
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο στόχος των εκάστοτε στρατηγικών δεν έγκειται μόνο στο κέρδος. Είναι σημαντικό να μειώνεται και το ρίσκο που παίρνουμε, όσον αφορά το bankroll μας. Συνεπώς, αυτός είναι και πιο ουσιώδης λόγος για να συμβαδίσετε με μια στρατηγική. Θα ξεκινήσουμε λοιπόν με ένα λάθος που κάνουν πολλοί παίκτες. Παρατηρείται το φαινόμενο να ποντάρει το κοινό σε ένα ή δύο νούμερα. Αυτό δεν είναι και το πιο… συνετό. Οι πιθανότητες για να βγουν αυτά τα νούμερα, είναι πολύ λίγες. Μην ξεχνάμε, ότι το σύνολο τω αριθμών στο ΚΙΝΟ είναι 80. Σε κάθε κλήρωση, προκύπτουν 20 νούμερα. Επομένως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχουμε παίζοντας μόλις 1-2 αριθμούς.

Είναι κατά πολυ προτιμότερο, να βάζουμε στο δελτίο μας πέντε ή και περισσότερα νούμερα. Ειδικά δε, αν παίζετε 6-8 αριθμούς, αυξάνετε κι άλλο τις πιθανότητες να επιβεβαιωθούν κάποιες, ή και όλες, οι προβλέψεις σας. Με τον τρόπο αυτό, έχετε σοβαρή προοπτική να παίρνετε επιστροφές, έστω και μικρές. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να αφαιρέσετε σημαντικά ποσά από το bankroll σας για να συνεχίσετε το παιχνίδι.

Ένα άλλο φαινόμενο που παρατηρείται, και δεν βοηθάει σε τίποτα, είναι να παρακολουθείτε τις προηγούμενες κληρώσεις. Θα έχετε παρατηρήσει άλλωστε, ότι ένα νούμερο μπορεί να βγει για πολλές συνεχόμενες φορές. Δεν σημαίνει τίποτα η εμφάνισή του σε προηγούμενη κλήρωση. Είναι καθαρά, θέμα τύχης και χρονικής συγκυρίας. Έτσι, μια καλή συμβουλή είναι να μην επηρεάζεστε από τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν.

ΚΙΝΟ Συστήματα

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και διαδεδομένοι τρόποι παιχνιδιού που έχουν υιοθετήσει οι παίκτες τόσο στο επίγειο, όσο και στο online ΚΙΝΟ. Πάμε να δούμε κάποιους από αυτούς:

  • Ένα από τα πιο συνηθισμένα συστήματα, είναι να επιλέγουμε από τους αρθιμούς 1-40 και 41-80. Χωρίζουμε δηλαδή το κουπόνι σε δύο μέρη. Εκτός αυτού, υπάρχει και ο διαχωρισμός σε αριστερή και δεξιά πλευρά. Και σε αυτήν την περίπτωση, διαλέγουμε κάποια νούμερα από τη μια, και κάποια από την άλλη μεριά.
  • Στο Way Bet, διαλέγετε δύο διαφορετικές ομάδες αριθμών. Με τον τρόπο αυτό, παίζετε κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς. Αυτό ακριβώς είναι και το βασικό αβαντάζ που αποκτάτε, μέσω αυτής της στρατηγικής. Ότι ποντάρετε ταυτόχρονα σε διαφορετικά σύνολα,και έτσι αυξάνετε μαθηματικά τις πιθανότητές σας.
  • Η στρατηγική King Bet μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το Way Bet που αναλύσαμε. Απλώς εδώ, θα προσθέσετε έναν ακόμα αριθμό, εκτός των συνόλων που έχετε αποφασίσει.
  • Στην περίπτωση του Split Bet, στοιχηματίζετε δύο ή και περισσότερες φορές στο ίδιο σύνολο αριθμών. Δημιουργείτε λοιπόν δύο σετ, και αποφασίζετε ποιά θα χρησιμοποιείτε σε κάθε κλήρωση. Σημαντικό tip, να μην αξιοποιείτε το ίδιο νούμερο σε περισσότερα από ένα σετ.
  • Μια άλλη μέθοδος είναι το Edge Bets. Εδώ, οι παίκτες ποντάρει σε κάποιους από τους 32 αριθμούς, που συναντώνται στις άκρες του κουπονιού.

Μπορείτε φυσικά, να κάνετε και έναν συνδυασμό από τις στρατηγικές που σας αρέσουν περισσότερο. Το κοινό έχει την τάση να συυνδυάζει τα συστήματα προσδοκώντας σε καλύτερα αποτελέσματα.

Πάντα, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να σταματάμε την κατάλληλη στιγμή. Δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα οικονομικά μας όρια. Αν απλά δεν μας πήγε η τύχη, και εξαντλήθηκε το κεφάλαιο που είχαμε προγραμματίσει να χρησιμοποιήσουμε, οφείλουμε να αποχωρήσουμε από το παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νόμιμα online Casino